Hej och välkommen till Tidningen Bibelgänget

Hej! Jag tänkte berätta mera detaljer och sånt om tidningen, för er som inte vet. Jag hoppas att ni kommer att gilla denna beskrivning! :)


--------------------------------------------------------------------------
Hej och välkomna till Tidningen Bibelgänget. I den här serietidningen får alla läsa. Unga som gamla, pojkar som flickor. Troende och icketroende. Alltså alla. Vi vill att ni ska få lära er saker, som är bra att veta. Självklart får vi från tidningen lära saker av er läsare också!
Tidningen Bibelgänget handlar om : Vänskap, livet, vardag, kompisar, skola, hur det är att vara troende, kärlek, Bibliska äventyr, Jesus och mycket mera. Allt som vi vill att ni ska få lära er av.


Huvudpersonerna i tidningen heter Mirjam, Ester, Levi, Isak, Jeremia och Nathanael. Dem är mellan 6 till 11 år gamla. Dem försöker alltid hjälpa andra medmänniskor, på något sätt.


Ibland kan livet vara som dans på rosor, och ibland inte. Men med livet med Jesus, kan allt hända. Han finns alltid till för än.

I byn som våra vänner bor i, finns det slags skurkar, som vill alltid förstöra för folk. Dem kallas för Mega klanen! 1 talande isbjörn som heter Isie och 2 vanliga människor som heter Jocke och Lina. Dem vill alltid hindra Bibelgänget på olika sätt. Ibland så vinner dem, och ibland inte.


Vad kan man läsa mera i tidningen? Förutom Bibelgänget, och deras liv, så kan man få lite tips på olika saker. Fakta om: handlar om serier, målningar och fakta om själva tidningen. Låter spännande va? Fråge-lådan, får man frågor från er läsare.

Bibelfakta, handlar om Bibliska fakta, från Bibeln och mycket annat. I varje slutet av nummer finns det en bibelord, som passar in för den avsnittet.

Vi har andra seriefigurer i tidningen. 2 syskon-katter som heter Malle och Mami. De vill alltid hitta på nåt skoj.  Och en kanin som heter Greger, som tror att han är känd. Han har ett eget radioprogram!

Och mera kommer det att finnas i tidningen!  Har ni några idéer till tidningen, så tveka inte att kontakta oss!

Vi hoppas att ni vill veta mera om serietidningen som vi har! Hoppas att ni vill stanna kvar!
Glöm inte att du är högst älskad!
Hälsningar från Ellen Lundberg, serietecknare till Bibelgänget.
--------------------------------------------------------------------------------

Vad tycks? Vad det en bra beskrivning till tidningen?
Om det är några stavfel, så ber jag om ursäkt över det.!
kram +Ellen Lundberg , +Bibelgänget San Joe

Kommentarer

 1. sv: Ja, björnbär är supergott :D

  Tycker det var bra beskrivning av tidningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra att du gillade inlägget av tidningen! Jag funderade om det lät bra o så. Om man förstod vad serietidningen handlar om! :)
   //kram från Ellen, serietecknare till Tidningen Bibelgänget

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bibelgänget 1/2017 ~ Bibelgänget vs Mega Klanen!

Serietidningen The Far Dark Side